Alina Sorescu: „Infidelitatea nu este un motiv de divorț”

Apropo.ro / 02.07.2012, 12:00
Alina Sorescu nu crede că infidelitatea este un motiv de divorț, dacă este vorba doar de o aventură.

Părerile vedetelor sunt diferite, atunci când vine vorba de infidelitate într-o relație. Cert este că nimeni nu ar putea trece peste o aventură… serioasă!

Alina Sorescu este de părere că infidelitatea în cuplu poate fi „trecută cu vederea”, dacă este vorba de o simplă aventură și nimic mai mult.

„Nu cred ca infidelitatea este motiv de divorț. Dacă este ceva mai mult decât o aventură, iar la mijloc sunt implicate sentimente, atunci avem o problemă”, a declarat Alina Sorescu pentru emisiunea „D-Paparazzi”.

Mihaela Drafta si Bogdan Vladau

Mihaela Drafta și Bogdan Vlădău

Designerul Mihaela Drafta pune accent pe minciună. Aceasta duce sigur la separarea cuplului.

„Eu zic că minciuna este cea care destramă un cuplu. Între doi parteneri trebuie să existe încredere, oricât de mare ar fi culmea dezastrului”, declară Mihaela Drafta.

Prezentatoarea Iulia Vântur nu ar accepta să fie trădată de omul iubit. Din fericire, nu a trăit astfel de experiențe până acum.

Iulia Vantur

Iulia Vântur

„Eu nu cred că aș putea suporta vreodată să fiu trădată de omul pe care îl iubesc. Niciodată însă să nu spui niciodată. Nu am trecut prin așa ceva până acum, însă nu ai de unde să știi cum poți reacționa în astfel de situații”, declară Iulia Vântur.