Alina Sorescu, însărcinată cu Alexandru Ciucu! Vedeta speră că va avea un băiețel

Apropo.ro / 03.07.2013, 18:00
Alina Sorescu, însărcinată cu Alexandru Ciucu! Vedeta speră că va avea un băiețel
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu așteaptă... barza peste aproximativ 7 luni. Cei doi părinți sunt extrem de fericiți.

Alina Sorescu va deveni mamă pentru prima dată. Vestea a fost dată chiar de vedetă prin intermediul rețelei de socializare Facebook: „Dragilor, împărtășesc cu voi o veste minunată: peste aproximativ 7 luni vom fi părinți!!!!!!!„.

Alina a dezvăluit în platoul emisiunii „Happy Hour” că a efectuat două ecografii și este însărcinată în trei luni, vestea fiind ca un cadou pentru ziua ei de naștere, tânăra urmând să împlinească 27 de ani pe 14 iulie.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în 2010. Ambii soți și-ar dori să aibă un băiețel.

Încântat că va deveni tată, designer-ul a recunoscut că a plâns atât când a primit vestea, cât și la cele două ecografii efectuate de Alina până acum.

Alina Sorescu a postat un mesaj de mulțumire, pe Facebook, pentru toate gândurile bune primite de la prieteni și fani: „Dragii mei….Nu am cuvinte să vă spun cât de mult m-au onorat cuvintele voastre frumoase și întreaga susținere pe care am simțit-o….Vă mulțumim amândoi și abia așteptam să vină pe lume bebelușul nostru! Vreau să vă molipsesc cu fericirea mea!!!!„.