Alina Sorescu, pictorial emoționant înainte de a deveni mamă

Apropo.ro / 07.01.2014, 13:30
Alina Sorescu a decis să realizeze un pictorial de excepție cu puțin înainte de a naște primul ei copil.

Alina Sorescu a realizat un pictorial senzațional la mai puțin de o lună înainte de a aduce pe lume primul ei copil. Diafană, în ținute lejere în culori neutre dar și ușor pastelate, Alina Sorescu a arătat pentru prima dată goliciunea, dar și pântecul.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Alina Sorescu nu a mai pozat atât de goală ca acum, însă momentul este unul unic și plin de emoție. La sfârșitul acestei luni se va naște copilul ei și al lui Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu

Alina Sorescu s-a confesat în cadrul unui interviu acordat revistei Story povestind ce a reprezentat pentru ea prima experiență de femeie însărcinată.

„Am avut o sarcina normală, a decurs totul bine și mă simt norocoasă că mi-am putut desfășura activitatea că de obicei. De câteva săptămâni însă am început să fiu mai cumințică, să stau mai mult acasă și să dorm cât mi-a cerut corpul, iar copiilor de atelierul meu de muzică le-am dat vacanță din timp. Nu am mai făcut sport, nu am vrut să risc. Mi-am luat însă o minge pe care am făcut acasă diverse mișcări pentru relaxarea spatelui”, a declarat solistă pentru Story.

Alina Sorescu

Alina recunoaște că nu a fost superstițioasă și că a amenajat deja camera fetiței, cumpărându-i chiar și hăinuțe și jucării din timp.

„Nu am avut superstiții. Mi-am dorit să fim pregătiți când va veni pe lume, nu să alergăm atunci după cele necesare. Sigur că vom lua și pe parcurs, încercând totuși să rămânem cu picioarele pe pământ și să achiziționăm lucruri cu adevărat necesare”, a mărturisit vedeta.

Alina Sorescu

Sarcina nu i-a modificat prea mult silueta. „Am acumulat în jur de 11 kg, așa că probabil îmi voi reveni rapid după naștere. Nu am făcut o obsesie din asta, am mâncat ce mi-a cerut organismul și când mi-a cerut. Însă poate că nu m-am îngrășat mult datorită faptului că, neputând să mănânc mult odată, am avut mereu mese mai mici și dese”, mai spune Alina Sorescu.