Alina Sorescu, şedinţă foto în luna a noua de sarcină

De: Nicoleta Nicolae / 07.01.2014, 08:00
Alina Sorescu, şedinţă foto în luna a noua de sarcină
Alina Sorescu a realizat un pictorial cu totul special, la mai puţin de o lună înainte de a aduce pe lume primul său copil.

Purtând ţinute lejere, în nuanţe neutre, dar şi uşor pastelate, Alina îşi dezvăluie, în premieră, pântecul în faţa obiectivului aparatului de fotografiat al lui Mircea Netea. Încadrată într-un decor cald, oferit de intimitatea căminului în perioada sărbătorilor de iarnă, decor ce te îndeamnă la visare şi la preţuirea momentelor alături de cei dragi, artista împărtăşeşte alături de privitori emoţiile ultimelor clipe înaintea naşterii copilului său, o fetiţă care va veni pe lume la sfârştiul acestei luni.

“Am avut o sarcină normală, a decurs totul bine şi mă simt norocoasă că mi-am putut desfăşura activitatea ca de obicei. De câteva săptămăni însă am început să fiu mai cuminţică, să stau mai mult acasă şi să dorm cât mi-a cerut corpul, iar copiilor de atelierul meu de muzică le-am dat vacanţă din timp. Nu am mai făcut sport, nu am vrut să risc. Mi-am luat însă o minge pe care am făcut acasă diverse mişcări pentru relaxarea spatelui”, a declarat solista pentru Story.

Sarcina nu i-a modificat prea mult silueta. “Am acumulat în jur de 11 kg, aşa că probabil îmi voi reveni rapid după naştere. Nu am făcut o obsesie din asta, am mâncat ce mi-a cerut organismul şi când mi-a cerut. Însă poate că nu m-am îngrăşat mult datorită faptului că, neputând să mănânc mult odată, am avut mereu mese mai mici şi dese. Nu am vrut să fac din sarcină un motiv pentru a mânca fără oprire, nici nu am simţit nevoia şi nici nu ar fi fost bine pentru bebe. Am avut un regim alimentar aproape identic cu cel de dinainte de a rămâne însărcinată. Adică am încercat să mă hrănesc în continuare sănătos pentru a ajunge la cea mică tot ce e mai bun. Poate că în primele luni am fost mai mofturoasă, în sensul că am avut o poftă mai mare de carbohidraţi decât de obicei. Din luna a patra am reuşit să îmi păstrez echilibrul din punctul de vedere al alimentaţiei, iar mama a avut grijă de mine în acest sens”, a declarat artista.