Alina Sorescu va munci toată vara

De: Nicoleta Nicolae / 07.06.2015, 07:00
Alina Sorescu va munci toată vara
Alina Sorescu îşi continuă activitatea profesională pe întreaga perioadă a verii. În premieră, artista va ţine cursurile de dezvoltare artistică şi pe perioada anotimpului estival. Şi, tot pentru prima dată, cursurile Şcolii de Vară sunt gratuite pentru copiii selectaţi!

Cei mici sunt aşteptaţi la audiţia care va avea loc sâmbătă, 6 iunie 2015, la sala de repetiţii a atelierului, între orele 11.00-13.00. Candidaţilor le vor fi testate aptitudinile muzicale şi va trebui ca fiecare dintre ei să aibă câte un cântecel pregătit.

Cursurile se adresează copiilor cu vârste între 4 şi 10 ani, iar pe perioada verii se vor desfăşura începand cu data de 6 iulie 2015.

“Vreau sa ofer o sansa tuturor copiilor dornici sa cunoasca secretele meseriei de artist. Si eu am descoperit scena la o varsta frageda si acesta este momentul la care putem incepe sa modelam armonios personalitatile celor mici”, declara Alina Sorescu.

Copiii vor studia in grup canto (studiu vocal, tehnici de respiratie etc.) si prezenta scenica (dictie, tehnica stapanirii emotiilor, dezvoltarea vorbirii in public etc).