Alina Sorescu, vacanţă romantică în mijlocul Mediteranei

De: Nicoleta Nicolae / 17.08.2013, 09:00
Alina Sorescu, vacanţă romantică în mijlocul Mediteranei
Însărcinată în trei luni, artista s-a ferit de soare, iar soţul său, designerul Alexandru Ciucu, a plimbat-o cu maşina electrică!

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:7441:”

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au petrecut două săptămâni de vis în sudul Italiei, Malta şi Corsica, relaxându-se într-o vacanţă pe care o aşteptau de mult timp. Cei doi soţi s-au bucurat de cele mai frumoase piesaje mediteraneene, s-au plimbat cu maşina electrică, cu feribotul, cu iahtul şi au ajuns în locuri care i-au încărcat cu energie pozitivă.

„Am aterizat la Roma, după care am ajuns la Napoli, locul perfect de unde să pleci în explorarea Coastei Amalfitane şi a insulei Capri. Aici mie mi-a plăcut cel mai mult! Privelişti incredibile, boemul stil italian, flori, muzică frumoasă peste tot. Apoi, îmbarcaţi pe feribot, am ajuns în Sicilia, unde am fost plăcut impresionaţi de Taormina. Fiind aproape, am vrut să îi arăt lui Alexandru Malta, unde eu tocmai fusesem în iunie. A văzut şi el Grota Albastră, ne-am plimbat pe străduţele capitalei Valletta, unde la fiecare pas mai descoperi câte ceva despre celebrii cavaleri ioaniţi”, povesteşte Alina.

Designerul vestimentar a fost fascinat de Sardinia şi Corsica unde au ajuns cu vasul.

„În Sardinia am fost fascinat de culorile Mediteranei de pe Costa Smeralda, pe care le-am explorat cu barca. În Corsica am vizitat casa lui Napoleon Bonaparte din Ajaccio, dar am fost surprins de vegetaţie, de sălbăticia locurilor şi de priveliştile parcă nealterate de om”, spune Ciucu.

Însărcinată în trei luni, Alina Sorescu a evitat expunerea la soare, protejându-se cu pălării şi ţinute deschide la culoare, lejere.

„Eu nu am prea stat la plajă, pentru că nu este tocmai indicat în această perioadă, dar am vizitat multe locuri şi m-am odihnit mai mult, atunci când am simţit nevoia. Burtica nu era pronunţată, aşa că nu mi-a creat neplăceri, iar episoadele de rău şi de greaţă nu au fost foarte numeroase. Mă bucur că am avut până acum o sarcină destul de uşoară!”, spune artista care menţionează că singurul regret a fost că nu s-a putut atinge de fructele de mare, preferatele ei, ele fiind contraindicate în perioada sarcinii.

În timpul vizitei în Capri, cei doi soţi au intrat şi în magazinele cu produse pentru copii pentru a-şi face o idee despre oferta brandurilor vestimentare. „Am început să trag cu ochiul la vitrinele cu haine pentru copii, dar aştept să aflăm dacă va fi fetiţă sau băieţel pentru a începe cumpărăturile”, mărturiseşte Alina.

Solista şi-a sărbătorit ziua de naştere în Sardinia, la începutul sejurului.

„Am luat cina într-un decor romantic, iar la un moment dat DJ-ul cu care vorbisem înainte a pus melodia „Happy Birthday”, iar noi, împreună cu toţi ceilalţi turişti de pe terasă, am început să-i cântăm „La mulţi ani” în engleză! Am comandat deserturile ei preferate în loc de tort şi mă bucur că am văzut-o fericită! Ca şi cadou i-am oferit un telefon Iphone 5 alb, pe care şi-l dorea foarte mult pentru că poate face poze şi mai frumoase pentru pagina ei de Facebook”, povesteşte Alexandru.

„;}}