Alina Stancu, sănătate cu fructe, usturoi şi ştevie cu polen

De: Cătălina Matei / 18.02.2012, 09:00
Alina Stancu, sănătate cu fructe, usturoi şi ştevie cu polen
Alina Stancu, moderatoarea emisiunii ”Prim plan” de la TVR 1 si INFO Express, de la TVR INFO, ştie cum să se protejeze când afară sunt minus câteva grade. Iată câteva sfaturi!

„Sunt câteva reguli simple pe care le respect cu sfinţenie de ani buni. Dieta echilibrată şi aportul zilnic de vitamine mă ajută să stau departe de virusurile tot mai agresive sau să trec infinit mai uşor peste virozele respiratorii specifice anotimpului rece. Sucul de fructe din 3 mere dolofane, 4 morcovi fermi şi o portocala zemoasă este nelipsit în fiece dimineaţa, tot la fel cum usturoiul frecat cu iaurt este prezent la aproape fiecare cina. La toate acestea adaug saptaminal câte un litru de borş proaspăt făcut de bunica şi câteva pahare de nectar de ştevie cu polen, după care mă topesc la propriu”, spune vedeta TVR1. Cât priveşte partea de frumuseţe, Alina are un adevărat ritual.

Alina Stancu„Fiecare femeie care-şi pretuieşte tenul are un ritual specific sezonului rece. Al meu e simplu şi pleacă de la curăţarea tenului cu produse de calitate (prefer tratamentul zilnic, în trei paşi, de la Clinique), urmată de aplicarea unei loţiuni tonice adaptate unei pieli agresate în fiecare zi de produsele cosmetice şi fardurile profesionale. Crema contur ochi împotriva ridurilor de la Christian Dior a devenit de câtiva ani un obicei bun, iar crema bază-de-machiaj La Prairie îmi conferă bariera de protecţie a feţei împotriva fardurilor puternice folosite în televiziune. Inchei ziua cu o nouă curăţare a tenului şi aplicarea cremei reparatorii de noapte pe bază de săruri şi alge marine de la Ahava. La toate acestea se adaugă vizita la cosmeticiană, unde aplicarea măştilor hidratante este o adevărată placere”, încheie Alina.

Citeşte şi cum se protejează Malvina Cservenschi de frigul de afară!