Aliuta ramane la Steaua

Apropo.ro / 01.07.2004, 09:40
Aliuta ramane la Steaua
Patronul FC Steaua, Gigi Becali, l-a convins pe mijlocașul Marian Aliuța sa ramîna la echipa bucureșteana, dupa ce i-a promis ca va fi în continuare cel mai bine platit jucator din campionatul intern. "Așa îl vreau pe Aliuța. Acum am 7 jucatori de baza la Steaua.

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, l-a convins pe mijlocașul Marian Aliuța sa ramîna la echipa bucureșteana, dupa ce i-a promis ca va fi în continuare cel mai bine platit jucator din campionatul intern.

„Așa îl vreau pe Aliuța. Acum am 7 jucatori de baza la Steaua. N-am vrut niciodata sa-l vînd. Sa ramîna cu tot sufletul și sa joace! Aliuța are valoare”, a precizat Gigi Becali, care i-a promis jucatorului un nou contract pe doi ani.

De la Steaua ar putea pleca însa atacantul Adrian Neaga, care a primit o oferta de la gruparea rusa Alania Vladikavkaz.

Potrivit sursei citate, Gigi Becali a spus ca Neaga poate pleca gratis, însa conducerea clubului FC Argeș, clubul de proveniența al jucatorului, cere un milion de dolari în urma transferului în strainatate.

„Eu știu ca Gigi Becali este un om de cuvînt. FC Argeș așteapta un milion de dolari din transferul lui Neaga. Ca Neaga sa plece gratis în strainatate, FC Argeș trebuie sa-și dea acordul. Avem încredere în Gigi Becali”, a declarat președintele gruparii piteștene, Paul Schiaucu.

Mediafax