All eyes on you

Apropo.ro / 22.02.2008, 12:32
All eyes on you
Marii creatori isi dedica colectiile unei femei careia nu ii este frica sa se faca remarcata, o femeie sexy, sigura pe ea si feminina.

Cuvantul de ordine al acestui an este- feminitate. Marii creatori isi dedica colectiile unei femei careia nu ii este frica sa se faca remarcata, o femeie sexy, sigura pe ea si mai ales foarte feminina.

Pentru a evidentia picioarele intermenebile si niste solduri senzuale revine in forta talia inalta.

Fustele si pantalonii cu talie inalta nu trebuie sa iti lipseasca. Daca silueta ta nu este tocmai trasa prin inel nu trebuie sa iti faci griji pentru ca nu trebuie sa fii super skinny pentru a purta pantaloni sau fuste de acest gen.

Daca iti subliniezi talia si iti definesti soldurile veti obtine un look foarte feminin.

Pantalonii cu talia inalta vor crea iluzia unor picioare mai lungi si mai subtiri iar daca la acestia mai adaugi si o pereche de pantofi cu toc vei parea cu cel putin 10 centimetri mai inalta.

Fusta ce porneste de sub sani alungeste mult silueta si iti creaza o talie de viespe. Poarta-o cu o bluza sau o camasuta din satin care este neaparat introdusa pe dedesupt si vei obtine un look de femeie fatala.

Pentru a crea impresia de talie inalta apeleaza la curele, subtiri sau late, numai sa fie amplasate cat mai sus.

Pentru un look a la Marilyn Monroe, care este foarte hot, poarta rochite cu talie ridicata, vaporoase sau care sa urmeze linia corpului.

Esti pregatita sa fii vedeta?

Foto: Victoria’s Secret