Alessandra Stoicescu împlineşte astăzi 46 de ani. Vedeta Antena 1 și-a sărbătorit ziua de naștere pe o plajă din Seychelles

De: Alex Manole / 28.04.2022, 19:03
Alessandra Stoicescu împlineşte astăzi 46 de ani. Vedeta Antena 1 și-a sărbătorit ziua de naștere pe o plajă din Seychelles

Alessandra Stoicescu împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 46 de ani. Vedeta de la Antena 1, Sergiu, soţul său, dar şi fiica lor se bucură din plin de nisipul fin, de apa limpede, dar și de razele soarelui într-o destinaţie exotică. Vedeta a făcut declaraţii în premieră despre vacanţa de vis din Seychelles.

Este deja o obișnuință a prezentatoarei ştirilor de la Antena 1 să își petreacă ziua de naștere în vacanță. Şi de această dată a ales tot o locaţie de vis, acolo unde toţi membrii familiei sale se pot relaxa şi bucura în acelaşi timp de locurile minunate pe care le oferă insula.

Alessandra Stoicescu ne-a povestit faptul că în prima zi a avut parte de o experienţă inedită şi o lecţie de viaţă totodată. Împreună cu partenerul său, dar şi cu fetiţa lor au dansat în ploaie, apoi au privit bucuroşi curcubeul care a apărut pe cer. Vedeta a mărturisit că a învăţat să se bucure de toate momentele pe care i le oferă viaţa şi încearcă tot timpul să înveţe ceva nou din fiecare.

Citește pe cancan.ro declaraţiile Alessandrei Stoicescu despre vacanţa de vis alături de familie.

Foto: cancan.ro

CITEȘTE ȘI: PREMIERĂ. Mihai Gâdea, declarații emoționante la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene