Ally McBeal ne parasește

Apropo.ro / 03.06.2002, 16:21
Ally McBeal ne parasește
În Statele Unite, serialul a ajuns la sfarșit, scenariștii oferindu-ne, dupa cinci ani de peripeții bizare, un final demn de stilul filmului: o casatorie neașteptata. Serialul, care îi are ca protagoniști pe Calista Flockhart (Ally), Greg Germann (Cage), Peter


În Statele Unite, serialul a ajuns la sfarșit, scenariștii oferindu-ne, dupa cinci ani de peripeții bizare, un final demn de stilul filmului: o casatorie neașteptata.

Serialul, care îi are ca protagoniști pe Calista Flockhart (Ally), Greg Germann (Cage), Peter MacNicol (Fish), Lucy Liu (Ling) și Jane Krakowski (Elaine), a devenit repede un succes. Din pacate, audiența a început sa scada atunci cand Robert Downey Jr., partenerul lui Ally, a fost nevoit sa paraseasca serialul, din cauza problemei cu drogurile.

Astfel, dupa ce a caștigat patru Globuri de Aur și un premiu Emmy pentru Cel mai bun serial de comedie, este timpul retragerii din scena a poveștii cu avocați simpatici și ciudați. Serialul produs de David E. Kelley, soțul actriței Michelle Pfeiffer, s-a bucurat de participarea unor vedete precum Jon Bon Jovi, Mariah Carey, Matthew Perry, Bruce Willis, Vanessa Williams, Elton John, Christina Ricci și Sting.

Sursa:

Tags: