Alo, mama? Sunt Marilyn Manson si te sun a 5-a oara

Apropo.ro / 05.03.2008, 11:13
Alo, mama? Sunt Marilyn Manson si te sun a 5-a oara
Cantaretul Marilyn Manson o suna pe mama lui de 5 ori pe zi, iar in timpul liber se delecteaza pictand!

Marilyn Manson, unul dintre “raii” prezentati de MTV la “Bad Boys Weekend”, din 8 si 9 martie, de la ora 12.00, o suna pe mama lui de 5 ori pe zi, iar in timpul liber se delecteaza pictand!

Artistul, renumit pentru lucrurile ciudate pe care le afiseaza pe scena, se da drept unul dintre cei mai duri barbati din showbiz, dar in realitate duce o viata cat se poate de normala. Sambata si duminica, timp de 5 ore, “Bad Boys Weekend” descopera “fata buna” a baietilor “rai” din showbiz.

Chiar de Ziua femeii, MTV isi rasfata telespectatoarele cu cele mai picante informatii despre “durii” showbiz-ului: show-ul “MTV Vaults” pentru fanele lui Snoop Dogg, care astfel ii pot urmari evolutia artistica, “Essential”, care dezvaluie cele mai neobisnuite lucruri din viata lui Marilyn Manson, iar “My Own” pentru cele care isi doresc propriul 50 Cent si propriul Diddy.

De asemenea, MTV a pregatit secvente speciale din timpul filmarilor videoclipului “Ayo Technology” al lui Justin Timberlake si 50 Cent.

Marilyn Manson s-a logodit

Marilyn Manson a alimentat zvonurile potrivit carora el si perechea sa, Evan Rachel Wood s-ar fi logodit dupa ce aceasta a aparut pe platoul de filmare al productiei "The Wrestler" purtand pe deget un inel cu o piatra impresionanta.

Evenimentul are loc la 13 luni dupa prima intalnire cu Manson, care este cu 19 ani mai mare decat ea.

Tu ce parere ai despre Marilyn Manson?

Trimite urari de martisor prin Free Sms!