Alone in the dark 5 – Prezentare motor graphic

Apropo.ro / 18.04.2008, 12:14
Alone in the dark 5 - Prezentare motor graphic
Atari lanseaza un clip video prezentand un nou feature al jocului - Propagarea in timp real a focului.

Atari lanseaza un clip video prezentand un alt feature al jocului – Propagarea in timp real a focului.

Mult asteptatul Horror RPG se lasa asteptat, Atari mutand data lansarii undeva pe la jumatatea lunii Iunie, anul acesta. Alone in the dark 5 va fi disponibil atat pe console cat si pe PC.

Incepand cu Half Life 2, RPG-urile au schimbat totalmente perspectiva jocului, prin adaugarea interactivitatii personajului cu obiectele din joc. Acest lucru l-am observat si in RPG-ul medieval Elder Scrolls IV – Oblivion, unde putem observa un motor al fizicii foarte realistic, bazat foarte mult pe forta de gravitatie.

Atari promite prin Alone in the dark ca va revolutiona functia de interactivitate a jucatorului cu obiectele din jurul sau, demonstrand asta prin cateva clip-uri video. Utilizatorul va putea misca, ridica, rupe, trage, arde aproape orice obiect raportat la dimensiunea sa fizica din joc. Un scaun arzand poate fi folosit drept arma, sau in loc de torta pentru a se putea deplasa pe intuneric.

Un element cheie va fi elementul pirotehnic, producatorul jocului prezentand modul realistic de propagare al flacarilor pe suprafete inflamabile, flacara parcurgand toate stagiile de ardere (de la flacara la jar).

Va invit sa urmariti clip-urile de mai jos, care vorbesc de la sine despre ce va fi Alone in the Dark:

Alone in the dark 5 – Teaser Trailer
Alone in the dark 5 – E3 Trailer
Alone in the dark 5 – Dinamica Focului

 

 

Â