alt DJ feat. Dara lansează ”Game Over”, varianta în limba rusă a piesei „Înapoi”

De: Alexandra Necsoiu / 22.11.2018, 15:22
alt DJ feat. Dara lansează ”Game Over”, varianta în limba rusă a piesei „Înapoi”
După lansarea piesei „Înapoi”, un featuring cu alt DJ, Dara revine cu varianta în limba rusă a piesei, care se numeşte ”Game Over” şi care beneficiază şi de un nou videoclip.

 alt DJ este nimeni altul decât Serge Istrati aka Sasha Lopez, cel din spatele multor hituri ce au cucerit atât Romania, cât şi Europa! Cei doi artişti se declară foarte încântaţi de colaborarea pentru piesa „Înapoi”.

„Dara a venit la mine cu o linie care mi-a plăcut, am ascultat şi din prima mi-am imaginat cum va suna. I-am arătat nişte referinţe, iar a doua zi, piesa era aproape gata. Am lucrat cu colegul meu, Ivan Caragia, şi suntem încântaţi de ce a ieşit. Mai ales că nu este deloc uşor să o mulţumeşti pe Dara, iar ei i-a plăcut din prima”, povesteşte alt DJ. La rândul ei, Dara dezvăluie cum a ieşit această piesă. „Înapoi a fost scrisă împreună cu Florian Rus. Era un demo fin şi uşor dramatic. Aşa cum fac de obicei cu toate ideile/ demo-urile, i-am arătat piesa lui Serge. Suntem prieteni de ani buni şi ascult cu drag părerile şi sfaturile lui! Era atât de încântat atunci când o asculta, încât primul lucru pe care l-a spus după a fost: hai să o lansăm împreună”, declară artista. Din fericire, ideile lor s-au potrivit la fix şi în ceea ce priveşte clipul: „Eram ambii pe aceeaşi lungime de undă, ştiam că vrem să fie dans, mult dans, şi… ne-a ieşit şi asta împreună cu băieţii de la NGM şi coregraful Iuri Ribak.

Muzica şi versurile sunt semnate de Dara şi Florian Rus, iar responsabili de producţie au fost Ivan Caragia şi Serge Istrati. Regia aparţine lui Bogdan Păun, iar director de imagine este Alexandru Mureşan.

La începutul verii, artistul a  lansat prima sa piesa sub numele de alt DJ, „Subtitre”, o colaborare de succes cu artistul The Motans.

Serge Istrati (alt DJ) a înregistrat cu Ale Blake piese ca „Weekend”, „Universe”, „Girls Go La”. Sub numele Sasha Lopez, muzicianul a intrat în topurile din Cehia, Slovenia, Rusia, Italia şi Spania. Este cunoscut pentru piese precum “All My People”, “Perfect Day”, “Kiss You”.  

Artista s-a lansat la Global Records cu single-ul „Istoria unei fete”, după „Fie ce-o fi”, colaborarea cu artiştii Carla’s Dreams, INNA şi Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute, cucerind publicul de acolo în urma participării la Selecţia Naţională pentru Eurovision.