Alte vedete spun „Serviţi, vă rog!” la PRO TV

Apropo.ro / 20.07.2009, 00:00
Alte vedete spun
Pe 24 şi 25 iulie, Ramona Gabor, Laura Lavric, Jean Paler şi Alin Oprea se vor întrece în amabilitate, gătit şi şmotruit pentru a demonstra calităţile de gazdă a unei pensiuni montane şi pentru a ajuta o familie numeroasă să plece pentru prima dată într-o vacanţă.

Dacă pînă acum cositul fînului, mulsul vacii şi luptele cu viţelul pentru lapte erau printre cele mai dificile sarcini, acum participanţii vor trece la văruitul coteţelor şi grajdurilor şi chiar la gătitul găinilor proaspăt jumulite în gospodărie.

Ramona Gabor va coborî de pe catwalk direct în ograda pensiunii, pentru a da de mîncare la porci, a spăla vase şi a grădinări. Aceasta va încerca să ducă la bun sfîrşit sarcinile lui Nea Mărin, pentru a-i ajuta pe cei patru copii ai familiei Dercsenyi să meargă în excursia mult visată.

Jean Paler nu va scăpa nici de datul cu mătura, de îngrijrea animalelor sau de spălatul geamurilor. Va face tot posibilul pentru a-i trimite în vacanţă pe cei cinci copii din familia Oros, alături de mama şi tatăl lor vitreg.

Laura Lavric îşi va demonstra calităţile de gospodină, dar va trece şi prin încercări grele şi amuzante, pentru a face rost de la vecini de cele necesare în pensiune. Cîntăreaţa speră să le ofere celor nouă copii din familia Drăgan şansa de a se bucura alături de părinţi de prima vacanţă împreună.

Alin Oprea (foto) s-a înarmat cu multă răbdare pentru a face faţă pretenţiilor oaspeţilor. Deşi are avantajul de a fi tată, lucrurile vor sta diferit la pensiune, unde nu va avea grijă de 2-3 copii, ci de o grădiniţă întreagă. Cîntăreţul e hotărît să cîştige, pentru ca familia Ferdinand, care numără cinci băieţi, să meargă în vacanţa la care a visat.