Alunga timiditatea prin flirt

Apropo.ro / 28.11.2007, 16:56
Alunga timiditatea prin flirt
Cum ar putea un antisocial sa atraga femeia? Se pare ca putin flirt - un zambet, un ridicat de sprancene - ajuta in drumul de cucerire.

Cum ar putea un antisocial sa atraga femeia? Se pare ca putin flirt – un zambet, un ridicat de sprancene – ajuta in drumul de cucerire. Ce o fi in capul lui…Un tip retras chiar daca ar sta undeva ascuns decat da flirteze cu o femeie, este bine sa isi depaseasca aceasta temere.

Cand ne intalnim cu alte persoane, nu interactionam doar cu niste ipostaze statice ci suntem atenti la miscarile si reactiile pe care le are interlocutorul. Grimasele sunt un ingredient important al flirtului si o buna sursa in cautarea partenerului.

S-au efectuat teste pe un esantion de 28 barbati tocmai pentru a le observa mimica. Pentru a inlatura factorii ce complica, cercetatorii au creat o animatie cu chipurile acestora, fara a avea si un fundal muzical. Cand femeile au vizionat animatia, au fost rugate si sa scrie pe hartie, la vederea fiecaruia, ce tip este: sociabil sau nesociabil si apoi, cu care cred ca se potrivesc.

A reiesit ca femeile plac barbatii prosociali. Intrebate pe care ar prefera pentru o relatie pe termen lung sau pentru o aventura, majoritatea au raspuns ca pentru aventura se simt atrase de cei carora le place sa flirteze.

Cei care flirteaza sunt considerati si confidenti si deschisi spre sex. Specialistii se intreaba de ce femeile prefera barbatii care nu le vor acorda atentie si dragoste pe termen lung, si ii accepta pe cei care sunt cei mai buni amanti dar pentru scurta durata. Barbatii care nu sunt foarte sociabili si obisnuiesc sa flirteze innebunesc femeile si le fac sa creada ca nu sunt totusi atat de rai sau le demonstreaza…macar pentru un one-night-stand.

Asa ca daca simti ca nu poti ajunge la ea altfel mergi intr-un bar unde stii ca ai de unde alege, comanda o bautura si asteapta cuminte si cu dorinta. Cand o vei vedea, lasa baiatul timid pe scaun si arata-i ca esti un razvratit, un bad boy care abia asteapta sa ofere placere unei femei. Ai grija insa cat te joci.