Alyssa Milano s-a căsătorit

Apropo.ro / 24.08.2009, 00:00
Alyssa Milano s-a căsătorit
La zece ani de la divorţul de primul ei soţ, Alyssa e dispusă să mai acorde o şansă căsătoriei. David Bugliari, pe care îl ştie de aproape doi ani, a jurat să-i fie alături mereu, la bine şi la rău.

La cei 36 de ani ai săi, actriţa Alyssa Milano nu credea că va ajunge din nou în faţa altarului, după decepţia suferită alături de Cinjun Tate, de care s-a despărţit după 11 luni de convieţuire. Totuşi, David Bugliari, noul ei partener de trei ani încoace, a convins-o să-i devină soţie dăruindu-i în decembrie un inel preţios, marca La Jolla.

Deşi ar fi avut timp suficient să ofere detalii despre organizarea cununiei, cuplul a preferat să păstreze totul secret şi să-şI unească destinele în intimitatea reşedinţei din New Jersey. Totuşi, “iscoadele” au aflat că mireasa a purtat o rochie semnată Vera Wang şi a avut un buchet de crini şi flori de cîmp, păşind spre altar în ritmul melodiei “Imagine”, a lui John Lenon.

Ceremonialul a avut loc sub o arcadă decorată cu tresie, cale, crini şi trandafiri şi a fost urmat de un cocktail în aer liber, pe iarbă, unde au fost amplasate mese şi scaune din ratan. Pentru recepţie, invitaţii au fost poftiţi într-un cort amenajat în stil italian – aluzie la originile Alyssei – cu candelabre din fier forjat şi multe lumînări şi le-a fost servit un meniu simplu, cu fripturi şi diverse salate