„Am avut relaţii foarte apropiate” cu soţul Cristinei Spătar! Cine a făcut declaraţiile incendiare

De: Nicoleta Nicolae / 05.05.2016, 10:33
O tanara de 28 de ani a recunoscut in fata instantei ca a avut „relatii foarte apropiate” cu sotul Cristinei Spatar, intr-un dosar de trafic de influenta in care aceasta a fost citata ca martora.


Numele fetei este Anne-Marie Ilie si este un personaj care a devenit cunoscut in toate Europa dupa ce in 2007 si-a adjudecat titlul de Miss Belgian Beauty.

Ieri, la Tribunalul Bucuresti, Anne-Marie Ilie a marturisit ca sotul Cristinei Spatar i-a solicitat sa faca rost de diverse sume de bani pe care sa-i plaseze unor persoane care sa-l ajute sa iasa mai repede din spatele gratiilor. Cum acest lucru nu s-a intamplat, tanara a declarat ca s-a simtit inselata de persoanele in cauza, consemnează wowbiz.ro.

Ea a spus ca sotul Cristinei Spatar ii oferise o masina de lux la care el platea leasingul, pe care insa a returnat-o vechiului proprietar pentru ca in timpul arestului acesta a ramas fara bani. De asemenea, ea a recunoscut ca a mers in mai multe randuri la arest pentru a-i aduce diverse pachete, insotita de soferul personal al omului de afaceri aflat in arest.

Intrebata de avocatul apararii despre natura relatiilor dintre ea si sotul Cristinei Spatar, tanara a raspuns sec: „relatie de prietenie”. „Foarte apropiate?”, a plusat avocatul! „Da, relatii foarte apropiate de prietenie”, a recunoscut Anne-Marie.