… Am facut un an!

Apropo.ro / 21.11.2005, 15:23
... Am facut un an!
Sunt dezastruos la textele aniversare, așa ca voi fi rece și, sper, la obiect! Acum un an a aparut revista ApropoTV. A fost, probabil, o apariție ciudata pentru concurența noastra și pentru cititorii obișnuiți sa înghita doar imaginația unor


Sunt dezastruos la textele aniversare, așa ca voi fi rece și, sper, la obiect! Acum un an a aparut revista ApropoTV. A fost, probabil, o apariție ciudata pentru concurența noastra și pentru cititorii obișnuiți sa înghita doar imaginația unor reporteri obosiți de monden. ApropoTV a încercat sa ofere altceva! Și va insista în aceasta direcție.

Orice subiect monden a fost tratat cu atenție de jurnalist profesionist. Pentru prima data o revista despre showbiz și media le-a pus fara complezențe întrebari celor mai mari vedete de la noi. Și a mers! Starurile noastre au intrat în joc de cele mai multe ori, au acceptat sa-și schimbe identitațile în pictoriale îndraznețe, au raspuns și la cereri mai traznite. Cu alte cuvinte era nevoie de noi pe piața. O simțeau chiar și eroii principali de la telvizor, din studiori, de pe scena, de pe marele ecran.

Mai toate revistele mondene de la noi dau impresia evidenta ca scriu nu despre, ci de dragul vedetelor. Noi am încercat și vom încerca și de acum încolo sa stam cu fața catre cititori. Așa cum ar trebui sa o faca și vedetele însele! Dupa primul an deja avem aceasta reputație printre staruri și asta nu ni le-a pus chiar pe toate în cap. E un început.

Despre cinema cu greu veți gasi în presa româneasca texte mai avizate. Nimeni nu e scutit de o critica acolo unde merita, de o gluma buna sau de o lauda fara rezerve, daca e cazul! Concept care s-a extins și în zonele de muzica, de televiziune, de mediabiz. A fost un an de amuzament. Noi am râs aici, sper ca voi ați râs în fotoliile voastre. Între timp am aflat tone de informații utile sau uluitoare din fascinanta lume a vedetelor, vi le-am oferit în cea mai buna forma de care am fost capabili.

Am încercat sa construim o fortareața a ironiilor și glumelor, a știrilor adevarate, a interviurilor autentice, a materialelor exclusive despre viața oamenilor realizați în media și showbiz, a recomandarilor de film, muzica, emisiuni, facute cu maxima bunacredința.

Închei cu și mai obositul „Ne vedem la anul!”. Ce sa-i faci, bucuria maxima se exprima în clișee… Editorialele nu ies prea bune în astfel de ocazii speciale. Noroc ca se întâmpla o data pe an! Va mulțumesc, va urez sa ne citiți cu placere în continuare!

Costi Rogozanu ([email protected])

Tags: