Am fost avansat: m-au facut macelar-contabil!

De: Tanase Dragos - Marian / 28.09.2011, 12:00
Am fost avansat: m-au facut macelar-contabil!
In ciuda parerilor habarniste ale populatiei, noua criza, sau Recession 2.0, este solutia cea mai buna gasita de specialisti pentru a termina cu aia veche.

In lumina recentelor revelatii cu minus produse de pietele financiare, si la noi la intreprindere stabimea a inceput sa refaca calculele, sa taie direct in oase si tendoane, ca carne si grasime nu mai exista de mult, si sa ne pregateasca pentru anul viitor. De vreo doua saptamani sunt angrenat, impreuna cu alti angajati, in procesul de fabricare a bugetului companiei pe anul care vine.

Am fost cooptat in comitetul de elaborare a bugetului pe baza ideilor mele economice si a stilului frugal de viata cumpatata, dupa ce un sef de-al meu a observat ca vin cu mancarea de acasa impachetata in ziare care se distribuie gratis.

Cu un spirit atat de econom si cu experienta vasta in materie de crize si gauriri de curele, dobandita in Romania pre si postrevolutionara, este normal sa fiu considerat specialistul colectivului pentru situatii de gen. Rolul meu in cadrul echipei este sa pun sine la dosare, dar cateodata sunt consultat si pentru idei de reducere si economicareala

Citeste intreaga poveste, in „Jurnalul unui roman in state, in criza si in buda”, pe Kamikazeonline.ro