”Am realizat imediat după divorţ că l-am iubit foarte mult pe soţul meu”

Apropo.ro / 25.07.2018, 12:29
”Am realizat imediat după divorţ că l-am iubit foarte mult pe soţul meu”
Bianca Ionescu este o artistă de renume şi managerul Teatrului Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian". Ea mărturiseşte că a avut parte de succes încă din zorii carierei, a fost căsătorită de două ori şi are un fiu. Despre poveştile ei de iubire, dar şi despre marele regret pe care îl are, Bianca Ionescu vorbeşte astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida.

La 28 de ani, artista şi-a cunoscut primul soţ. După 3 luni, s-au căsătorit şi la scurt timp a devenit mamă. Şi-a dat seama că nu va putea să fie doar o femeie casnică, era totuşi cântăreaţă de vocaţie. Aşadar, imediat după Revoluţie, pleacă cu un contract în America.

Ambele bunici ale copilului o ajută şi stau acasă cu fiul ei, Paul, dar căsnicia se destrămat, astfel că, în 1993, ea divorţează.
După divorţul de Mihai Ballo, Bianca nu mai are dorinţa de a fi cu cineva şi nici nu-şi mai pune vreodată problema că se va recăsători. “Am realizat imediat după divorţ că l-am iubit foarte mult pe soţul meu, dar nu am fost capabilă să las de la mine, să strâng din dinţi şi să spun «Hai, c-o să trecem şi peste asta!».”
Deşi nu credea, Bianca Ionescu se căsătoreşte a doua oară în anul 2000. Din nefericire, nici această căsnicie nu durează foarte mult şi artista divorţează şi de cel de-al doilea soţ, cetăţean francez.

“Am întâlnit dragostea vieţii şi pot să spun că am trecut pe lângă ea din cauza superficialităţii vârstei, pentru că la mine, trebuie să recunosc, maturitatea a venit destul de târziu în viaţa personală”, mărturiseşte Bianca Ionescu la ”Totul pentru dragoste”.
Despre poveştile sale de iubire, despre experienţa de viaţă şi regretele pe care le are, Bianca Ionescu vorbeşte astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida.