“Am soţie yoghină.” Uite cât de bine arată partenera unui jurat de la TCDU

De: Alexandra Necsoiu / 03.05.2017, 12:52
“Am soţie yoghină.
Andrei Aradits, pe care telespectatorii Antenei 1 îl văd în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, în postura de jurat al show-ului „Te cunosc de undeva!”, a urmat exemplul soţiei, Andreea, şi a început să practice... yoga.

“Am soţie yoghină, ştie muşchii în latină (râde)… La început, am asistat-o cu o oarecare spaimă, pentru că am avut senzaţia că se rupe. Am încercat un pic, în glumă, pentru că sunt destul de ţeapăn şi doar autoironia te salvează când te pui în poziţii contorsionate, dar a fost o experienţă mai prietenoasă decât mă aşteptam. Mi-a plăcut! Mi-e teamă să zic că m-aş apuca serios de yoga, pentru că echivalează cu o promisiune. Prefer să continui să practic, aşa, neserios”, spune Andrei.

“Momentul în care am reuşit să-l conving pe Andrei să încerce yoga a echivalat cu o mare victorie pentru mine. E foarte încăpăţânat şi, în general, preferă să încerce alte activităţi decât cele pe care le practic eu. Probabil ca să evite competiţia?”, adaugă Andreea Aradits care, în prezent, predă cursuri de yoga.

Yoga şi-a făcut loc în viaţa familiei Aradits relativ recent. „Andrei e „de vină” pentru această nouă pasiune a mea. El mi-a spus să caut ceva ce-mi place. Din una într-alta, după nenumărate alergări prin parc, le-am propus prietenelor să încercăm yoga. Habar n-aveam ce urmează. Am avut un profesor indian de la care am învăţat foarte multe, îmi place să practic şi îmi place să predau”, spune Andreea. La rândul său, Andrei povesteşte cum a reacţionat atunci când a aflat că soţia sa vrea să încerce aşa ceva. „Da, m-a surprins, pentru că e o soţie constant surprinzătoare. Şi, nu, nu m-a surprins pentru că atunci când se apucă de ceva nu se lasă. Eu sunt încăpăţânat. Ea e tenace. Sunt trăsături aparent asemănătoare, diferenţa e scopul final”, adaugă juratul de la “Te cunosc de undeva!”.

Deşi a încercat în repetate rânduri să-şi convingă soţul să facă sport, abia acum Andreea a reuşit. “Am încercat să-l conving să alerge în parc. Nu-i place, nu vede rostul. La sală merge pentru că stă de vorbă cu cei care se află acolo sau bea cappucino. (râde) La yoga însă nu-l slăbesc din ochi. Am ales o secvenţă relaxantă pentru el: practică împreună cu nişte prieteni foarte dragi, atmosfera e destinsă şi caldă şi chiar bănuiesc că îi place pe bune!”, conchide Andreea Aradits.