„Amada O”, prima telenovela pe mobil din Romania!

Apropo.ro / 27.03.2009, 14:51
"Amanda O", prima telenovela pe mobil din Romania, va fi disponibila exclusiv in Orange World incepand din 30 martie.

Mediafax Mobile Services – divizia Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru telefonia mobila – si Orange lanseaza, in parteneriat cu Elicom si Media Sat, prima telenovela pe mobil din Romania, "Amanda O", disponibila exclusiv in Orange World incepand din 30 martie.

"Amanda O", o telenovela fenomen cu Natalia Oreiro in rolul titular, va fi difuzata, pentru prima data in Europa, pe trei platforme.

In timp ce marea premiera a telenovelei va avea loc Acasa pe 5 aprilie, "Amanda O" vine in Orange World de luni, 30 martie, si din aceeasi zi pe Internet, pe site-ul www.acasatv.ro.

Clientii Orange pot vizualiza sau descarca, in fiecare zi, de luni pana vineri, trei mobisoade noi, furnizate de Mediafax Mobile Services.

Pentru a urmari aventurile Amandei O, clientii Orange care au functia WAP activata pe telefonul mobil trebuie sa intre in Orange World si de acolo in site-ul dedicat telenovelei, unde pot alege sa vizualizeze sau sa descarce mobisoadele preferate (tariful per vizualizare este de 0,22 euro cu TVA inclus, iar tariful per descarcare – de 0,58 euro).

Site-ul din Orange World se va actualiza timp de 19 saptamani cu trei fragmente noi din "Amanda O" in fiecare zi, de luni pana vineri, la orele 12.00, 15.00 si 19.00.

Despre "Amanda O"

In "Amanda O", Natalia Oreiro joaca rolul unei actrite apreciata de telenovele, care este, de asemenea, o diva pop si o tinta favorita a paparazzilor. O serie de acuzatii din partea presei si un soc emotional ii schimba viata. Singurul ei sprijin in perioada dificila pe care o traverseaza este Dante (Luciano Castro), un barbat misterios de care se indragosteste si care o ajuta sa-si recapete statutul de superstar.

"Amanda O" este o productie originala pentru Internet, telefonul mobil si televiziune a companiei internationale Dori Media Group.

Â