Amadeus lanseaza un nou concept de album!

Apropo.ro / 31.03.2009, 13:30
Trupa Amadeus a pregatit fanilor un nou album si un concept inedit de prezentare al acestuia!

In aceasta primavara, cele patru fete din trupa Amadeus au pregatit fanilor, pe langa un nou album si un nou concept de prezentare al acestuia!

Materialul discografic ce va fi lansat pe piata de catre MediaPro Music, se intituleaza "24 de ore" si vine cu o inovatie: playlist-ul perfect pentru fiecare moment la unei zile!

"24 de ore" contine 10 piese alese special sa se potriveasca cu fiecare etapa a unei zile, astfel incat melodiile sa povesteasca si sa induca starea specifica programului zilnic al fiecaruia dintre noi.

"Fiecarei piese de pe album ii este atribuita o ora din zi, cea mai potivita pentru a o asculta", povestesc cele patru fete.

VEZI GALERIA FOTO, PE SHOWBIZ.RO!

Amadeus

"Daca prima melodie se intituleaza Sunrise si este recomandata pentru ora 06:00, ora la care rasare soarele, urmatoarea, care este atribuita orei 07:00, se numeste Wake up, soldier si este lesne de inteles de ce", completeaza ele.

"Intreg albumul este creat dupa acest concept si noi speram ca acest lucru sa reprezinte un motiv in plus pentru a cumpara albumul 24 de ore", au incheiat cele patru Amadeus.

Albumul "24 de ore" este compus in intregime de Adrian Ordean, iar vocea de pe trei dintre melodii ii apartine Irinei Popa, castigatoarea trofeului Mamaia 2008.

 

coperta album

Foto: Cosmin Bararu