Amadeus, păgubite cu bijuterii de mii de euro în aeroport

De: Nicoleta Nicolae / 18.07.2015, 08:00
Amadeus, păgubite cu bijuterii de mii de euro în aeroport
Artistele din trupa Amadeus au fost păgubite cu bijuterii de mii de euro în aeroport. Talentatele artiste au descoperit, la întoarcerea în Bucureşti, după un turneu internaţional, ca din bagajele de cală le lipseau accesoriile cu cristale de Bohemia, ce faceau parte din costumatia de scena.

Valizele nu au fost sigilate in folie si au ajuns la destinatie fara obiectele de voaloare.

„Aveti mare grija cand circulati cu avionul. Sigilati-va bagajele cu folie de protectie pentru ca riscati ca cineva nu foarte binevoitor sa cotrobaie prin bunurile voastre si sa fie atras de cine stie ce. Noi ne-am gasit hainele ravasite, iar bijuteriile Preciosa disparusera. Probabil i-au atras pentru ca erau mari si stralucitoare. Recunosc, a fost si vina noastra ca nu ne-am infoliat valizele, insa nu ne-am gandit ca se poate intampla asa ceva in aeroporturi. Data viitoare nu vom mai pune nimic de valoare in valize sau le vom sigila”, povesteste Andreea Runceanu.

Artistele din trupa Amadeus au sustinut mai multe concerte peste hotare, la Cannes, Venezia, Londra, Cairo, Casablanca, Lagos (Nigeria) si in Astana, la evenimentul privat ce a prilejuit ziua de nastere a presedintelui Kazahstanului, eveniment la care au luat parte mari lideri ai lumii, printre care si Vladimir Putin.