Amal Clooney a renuţat la inelul de logodnă oferit de George Clooney

De: Nicoleta Nicolae / 01.12.2015, 07:00

Amal Clooney a renuţat la inelul de logodnă oferit de George Clooney
La un an de la casătoria lor, Amal nu vrea sa mai poarte inelul pentru că este mult prea impozant, iar avocata specializată în drepturile omului caută acum ceva mai simplu, din platină.

 
George Clooney i-a oferit lui Amal un inel de logodnă cu un diamant de 7 carate şi estimat la aproximativ 650.000 de euro.

„Amal le-a spus apropiaţilor că şi-ar dori un inel ceva mai sobru, mai ales când se ocupă de cazurile sale”, a declarat o sursă pentu Daily Mirror. „Oamenii o opresc pentru a-i admira inelul. Este o piatră uriaşa, imposibil de ascuns. Ei îi place inelul foarte mult şi nu vrea să se despartă de el. Îşi doreşte doar ceva mai simplu, un inel pe care să-l poată purta la întâlnirile oficiale”.

Se pare că Amal a fost deja văzută într-un boutique Cartier din Londra, încercând să găsească o bijuterie ceva mai discretă. George Clooney a înţeles perfect gestul soţiei sale şi o susţine.
În vârstă de 37 de ani, Amal Clooney este una dintre cele mai cunoscute avocate pentru drepturile omului, printre clienţii săi aflându-se fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, dar şi fostul prim ministru al Ucrainei, Iulia Timoşenko.