Amalia Enache a dezvăluit cine este tatăl fetiţei sale. Imagine emoţionantă: „Mângâieri simultane”

De: Cătălina Matei / 09.01.2017, 12:20
Amalia Enache a dezvăluit cine este tatăl fetiţei sale. Imagine emoţionantă:
La doar câteva luni după ce a anunţat ca renunţă la cariera în televiziune pentru a se dedica fiicei sale în totalitate, acum, Amalia Enache a luat o decizie radicală şi anume: se mută în America de Sud.

Ştirista a ajuns cu bine şi a ţinut să-şi anunţe fanii de pe reţelele de socializare: “Am ajuns cu bine. Mănânc cireşe, căpşuni, ca doar e sezonul! Alma e si mai sociabila decât mine, a demonstrat în aeroporturi si în avion.”

Amalia Enache a fost destul de discretă în a dezvălui cine este tatăl fetiţei.Ştirista, în vârstă de 39 de ani, şi-a ţinut mereu viaţa personală departe de ochii curioşilor şi nu a dezvăluit nici identitatea tatălui copilului ei. Acesta este din America de Sud.

“Dacă e ca lumea să afle, să afle! Nu e treaba mea să povestesc. Crede-mă, în tot acest timp eu am avut nişte iubiri foarte savuroase de care presa nu a ştiut! Şi a fost mai bine, pentru că au fost savuroase doar pentru mine Copilul meu vine dintr-o iubire mai savuroasă decât toate celelalte!”, spunea Amalia Enache în urmă cu câteva luni.

Totuşi, prezentatoarea a pus o fotografie pe Instagram în care apare fetiţa ei împreună cu tatăl. „Mângâieri simultane”, a scris Amalia Enache la descrierea imaginii.