Amalia Enache a slăbit peste 20 kilograme din cauza problemelor de sănătate: „Nu este o veste foarte bună”

De: Alexandra Necsoiu / 09.06.2017, 10:14
Amalia Enache a slăbit peste 20 kilograme din cauza problemelor de sănătate:
După ce a adus pe lume o fetiţă, în vara anului trecut, Amalia Enache a slăbit aproximativ 20 de kilograme. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate

 Toată lumea credea că a slăbit printr-un regim special, însă adevărul e că îndrăgita prezentatoare are afecţiune la tiroidă.

Ce familie frumoasă are Amalia Enache – Imagini emoţionante!

Amalia Enache, senzuală la un eveniment! Cum arată după naştere

Amalia Enache a rupt tăcerea: “Nu am mai vrut iubiri tumultuoase, ci un partener de drum lung” – FOTO&VIDEO

„Mănânc mai mult decât de obicei. Am pus foarte multă vreme asta pe seama alăptatului, pe seama somnului întrerupt. În sfârşit am aflat misterul. Nu este o veste foarte bună. Este o dereglare de tiroidă post-partum. Vestea bună este că am ajuns la greutatea din liceu. Vestea proastă e că nu prea am ce să fac în legătură cu asta. (…)  La mine a fost o întâmplare. Am slăbit pentru că aşa a vrut organismul meu să reacţioneze. Acum am 54 de kilograme. În sarcină luasem 15 kilograme, dar n-am plecat de la 54 de kilograme, ci de pe la vreo 60 de kilograme. M-am dus la 70 şi în sarcină. Am slăbit cam peste 20 de kilograme, cam aşa. Nu am un merit în această poveste. Mă bucur că e aşa şi nu e invers, dar principalul lucru care trebuie să ne preocupe este sănătatea”, a spus Amalia Enache în cadrul unei emisiuni tv.