Amalia Enache este din nou şatenă

Apropo.ro / 26.10.2011, 14:09
Amalia Enache este din nou şatenă
Amalia Enache este de ieri şatenă, după ce, mai bine de 3 ani de zile, a fost blondă. Pentru schimbarea de look Amalia Enache s-a consultat cu producătorii Ştirilor PRO TV şi cu stiliştii.

amalia enache a renuntat la blondChiar dacă este destul de extremă, pentru Amalia Enache, schimbarea nu s-a dovedit a fi chiar o schimbare, pentru că imediat după ce şi-a închis părul, a văzut în oglindă o imagine pe care o ştia foarte bine: „Mă simt foarte…eu. Am fost o copilă brunetă, o adolescenta brunetă, o studentă brunetă, am început să prezint ştiri brunetă, de fapt până la 25 de ani nu-mi vopsisem niciodată părul. Apoi, am acceptat propunerea să devin blondă, un proces care n-a fost de azi pe mâine, ci treptat, şi mă obişnuisem de vreo 3 ani în acest fel, chiar eram încântată de noua şi neaşteptata mea imagine de blondă.

Acum am ezitat ceva vreme până să revin la o nuanţă închisă de păr, mi-era teamă ca e un proces ireversibil şi nu cumva să regret. Dar când m-am văzut aşa, am fost imediat bucuroasă, am regăsit în oglindă o imagine pe care o ştiam foarte bine.”, spune vedeta PRO TV Amalia Enache, acum şatenă .