Amalia Enache este însărcinată! Cine este tatăl

De: Nicoleta Nicolae / 08.03.2016, 08:55

Amalia Enache este însărcinată! Cine este tatăl
Vedeta Pro TV este însărcinată şi va deveni mamă în curând.

Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp, în cadrul unui interviu. Tatăl copilului este un bărbat care nu face parte din showbiz. Cei doi sunt împreună de câţiva ani.
 
Prezentatoarea tv recunoaşte că trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi ţină copilul în braţe. De asemenea, ea a mărturisit că-şi doreşte să fie o mamă relaxată, însă vrea ca băieţelul ei să fie cât mai educat, astfel că uneori va deveni şi mai strictă.

    „Am cam simţit şi n-am avut îndoieli când au apărut semnele. Am făcut testul de sarcină pentru emoţia tatălui copilului, dar stiţi, noi, mamele, simţim.”, a dezvăluit aceasta.

Totodată, Amalia a vorbit şi despre cum se imaginează în postura de mamă: „Sper că voi fi o mămică relaxată, care îşi doreşte un copil fericit, mai presus de orice altceva. Şi educat, aşa că s-ar putea să am şi stricteţe.“

Ştirista nu a dezvăluit nici numele tatălui copilului, nici sexul bebeluşului, însă Amalia Enache este cunoscută pentru discreţie atunci când vine vorba de viaţa personală. Într-un interviu pentru adevarul.ro, vedeta a explicat de ce nu doreşte să vorbească despre viaţa privată: „Cred că undeva este cu adevărat o Cutie a Pandorei, pe care dacă o deschizi din ea ies toate. Eu am fost reţinută să deschid cutia asta spre ce înseamnă viaţa mea personală şi motivul ţine de fire, de personalitatea mea, sunt destul de sensibilă la lucrurile astea. Există femei în lumea televiziunii care sunt foarte leoaice, dau replică imediat, se iau în piept cu ţara întreagă şi îşi apără punctele de vedere, e minunat, dar eu nu sunt o astfel de leoaică, sunt un om cu sensibilităţi şi nu m-am simţit niciodată confortabil să-mi expun poveştile de viaţă. Trebuie să poţi să duci asta, oamenii oricum îşi vor da cu părerea, dar mai bine vorbesc cu familia, cu prietenii despre lucrurile foarte intime.“