Amalia Enache părăseşte România. Vedeta se muta în America de Sud

De: Cătălina Matei / 03.01.2017, 13:39
Amalia Enache părăseşte România. Vedeta se muta în America de Sud
Amalia Enache a luat o decizie radicală!

La doar cateva luni dupa ce a anuntat ca renunta la cariera in televiziune pentru a se dedica fiicei sale in totalitate, acum, Amalia Enache a luat o decizie radicala si anume se muta in America de Sud.

Cine este tatăl copilului

”Plecam cateva luni in America de Sud sa fentam iarna lunga de la noi. La destinatie e toiul verii si ne asteapta si acolo oameni care vor sa o cunoasca. Imi doresc ca atunci cand ma intorc la ProTV, fetita mea sa fie deja bine infipta pe picioarele ei. E un timp acum pe care mi-am promis, inca inainte ca ea sa vina pe lume, ca am sa i-l dedic ei in intregime. Probabil ca altfel as fi judecat daca eram la inceput de cariera, as fi avut frici in legatura cu pauza prea lunga, poate as fi simtit chiar nevoia sa fac si altceva in acest timp de cresterea copilului. In 2017 implinesc 20 de ani de cand lucrez in televiziune si, de la bun inceput am aparut pe sticla. Zi de zi, 20 de ani! Si sunt doar cateva luni de cand sunt mama. Asa ca e timpul sa-i dedic Almei Exclusivitatea.”, a marturisit Amalia Enache intr-un interviu pentru life.ro.

Amalia Enache a devenit mamica unei fetite pe nume Alma in urma cu cateva luni si a crestinat-o pe 25 decembrie, chiar in ziua de Craciun.

Foto Facebook