Amalia Enache – Petrecere la înălţime

Apropo.ro / 07.07.2008, 00:00
Amalia Enache - Petrecere la înălţime
Anul acesta, prezentatoarea Ştirilor nopţii de la PRO TV a avut o zi de naştere inedită, pentru că petrecerea a avut loc pe acoperişul unui hotel, unde invitaţii au putut admira apusul şi s-au simţit aproape de stele. Au răspuns prezent atît prieteni de la serviciu, printre care Andreea Esca, Oana Andoni, Raluca Arvat, Corina Caragea, Neti Sandu, Paula Herlo, Cosmin Stan, Cristian Leonte, dar şi prieteni de demult. De la petrecere nu au lipsit nici prietena cea mai bună a Amaliei, care a venit împreună cu soţul de la Odorheiu Secuiesc, dar nici un alt prieten special, fostul coleg de prezentare Mihai Codreanu, venit tocmai de la Bruxelles.

“Au venit cei mai apro­piaţi prieteni ai mei, oameni care au fost cu mine în cele mai grele momente şi era firesc să fie şi acum. Am dansat şi ne-am pupat pînă în zori, am fost veseli şi foarte tineri, exact cum mi-am dorit. Eu m-am distrat cel mai bine la petrecerea mea! Am fost regina balului”, a spus sărbătorita. “Anul acesta, ziua mea de naştere a avut o semnificaţie aparte pentru mine. Pentru că pe mine m-a adus cineva pe lume, iar mama mea s-ar fi bucurat cel mai mult să mă vadă aşa veselă şi înconjurată de prieteni. Aşa m-a învăţat”, a spus Amalia.

“Am primit bijuterii, cărţi, ceşti de ceai… şi foarte multe flori, adică se vede că sînt oameni care mă cunosc foarte bine”. De asemenea, Amalia a primit-o în dar şi pe Karakiri, “o imensă pernă-caracatiţă care să aibă grijă de somnul meu”. Cel mai incendiar moment al serii a fost şi cel mai spectaculos cadou pe care l-a primit Amalia de ziua ei – un dans cu făclii executat de bunul său prieten, Dragoş Bucurenci. “Am primit mai mult decît aş fi fost în stare să-mi doresc”, a mărturisit cu emoţie Amalia, care, cu o săptămînă înainte, mai primise un cadou de la prietenii de la serviciu, o excursie la Roma.