Amalia Enache se retrage de la PRO TV: „Nu ştiu când mă voi întoarce la ştiri”

De: Cătălina Matei / 07.07.2016, 11:00
Amalia Enache se retrage de la PRO TV:
Amalia Enache ia o pauză de la Ştirile nopţii pe care le prezintă la Pro TV de 13 ani.

Pentru prezentatoarea urmează aproximativ o lună de concediu de odihnă şi o perioadă în care se va ocupa de creşterea copilului. Vedeta a intrat în concediu şi se pregăteşte să aducă pe lume o fetiţă pe care o va boteza Alma, iar după fericitul moment se va dedica o mai lungă perioadă familiei.

Amalia Enache este însărcinată! Cine este tatăl

La pupitrul jurnalului de noapte de la Pro TV rămâne Cristian Leonte, care se va ocupa singur de prezentarea ştirilor. 

„Nu ştiu când mă voi întoarce la ştiri, întâi mă concentrez pe povestea cu naşterea şi pe noua mea viaţă. Aseară a fost un moment emoţionant, având în vedere faptul că prezint jurnalul de noapte de şapte ani şi jumătate alături de Cristian Leonte”, a declarat Amalia Enache, pentru paginademedia.ro. 

Amalia a făcut anunţul şi pe pagina sa de Facebook: „Flori împachetate în Salutul-editorial pe care îl scriem de 7 ani şi jumătate de când prezentam seara de seara împreună Stirile Noptii şi bomboane Duet. Surpriza mea de aseară, înainte de concediul mai lung ce ma aşteaptă, de la colegul meu cel impecabil, Cristian Leonte. Nu cred sa existe jurnalist cu o mai mare stăpânire de sine şi luciditate, în orice situaţie, şi va garantez ca orice cuvânt veţi auzi rostit de el, e bine cântărit şi orice informaţie, chiar când arde lumea, e foarte, foarte bine verificată. Nu am avut niciodata emotii cand am fost cu el, pe vreo scena sau la stiri, datorita stapanirii lui de sine si nu mi-am curatat niciodata masina de zapada; o gaseam noaptea, dupa stiri, cand sa plec acasa, gata curatata de el. Pe curand!”.

Cine o va înlocui pe Emma Zeicescu la Realitatea TV? „Mă întorc mai repede decât mă aşteptam”