Amalia Enache şi Cristian Leonte la Ştirile nopţii

Apropo.ro / 07.01.2008, 00:00
Amalia Enache şi Cristian Leonte la Ştirile nopţii
Din 9 ianuarie, Ştirile PRO TV de la 22.30 vor fi prezentate de Amalia Enache şi Cristian Leonte. Cei doi jurnalişti vor face în fiecare seară sinteza celor mai importante evenimente ale zilei şi vor prezenta reperele pentru a doua zi.

“Funcţionăm excelent împreună, lîngă el nu poţi avea ezitări sau emoţii puternice, pentru că este extrem de calm şi stăpîn pe el, în orice situaţie. Cred că asta îl face şi atît de credibil, la care mai adaug un bun simţ extraordinar”, îşi laudă Amalia noul partener de pupitru, Cristian Leonte

După 11 ani de carieră în PRO TV, în care şi-a pus amprenta în multe producţii cu greutate, ca “Profeţii despre trecut”, “Profit”, “ProVest”, Ştirile PRO TV şi nenumărate ediţii speciale, Mihai Codreanu se desparte cu nostalgie de colegi pentru a lucra în Parlamentul european. Astfel, el lasă locul de la pupitrul ştirilor lui Cristian Leonte, care pînă acum prezenta ştirile din dimineţile de weekend alături de Iulia Vîntur. Entuziasmată de noua colaborare, Amalia are încredere în prietenia care o va lega şi de aici înainte de fostul ei coleg de prezentare, Mihai Codreanu: “Mai întîi a fost decizia lui Mihai de a pleca în inima Uniunii Europene, decizie pe care o respect pe deplin, că doar în vremurile pe care le trăim tinerii foarte pregătiţi au această posibilitate să încerce apa cu degetul. Apoi am aflat cine este noul partener de prezentare şi am simţit din prima că da, e cea mai bună alegere posibilă”, spune Amalia.