Amalia Năstase a pierdut lupta cu kilogramele în plus: “Nu îmi place să am anumite proporţii”. Cum arată acum!

De: Cătălina Matei / 18.11.2016, 14:23
Amalia Năstase a pierdut lupta cu kilogramele în plus: “Nu îmi place să am anumite proporţii”. Cum arată acum!
Fosta soţie a lui Ilie Năstase, Amalia Năstase este o femeie împlinită, mamă a trei copii, ea aducându-l pe lume în urmă cu un an şi o lună pe Toma, băieţelul pe care îl are cu Răzvan Vasilescu.

Amalia Năstase se bucură de maternitate, chiar dacă a venit la pachet cu multe kilograme în plus, de care nu a reuşit să scape.

El este fiul secret al tenismenului Ilie Năstase! Are 17 ani iar mama lui este…

“Eu nu sunt aşa de obsedată, precum se vede, dar când ai o viaţă a ta care include fericirea familiei şi fericirea ta, nu trebuie neapărat să ajungi la anumite standarde ca să te placă societatea cum ar vrea ea, pentru că lucrurile astea trebuie să te umple pe tine. Dacă vrei să umple pe altcineva, nu o să reuşeşti niciodată să mulţumeşti lumea. Şi deocamdată mai important pentru mine e să fiu fericită, să fim fericiţi împreună decât să stresez pe toată lumea cu curele mele de slăbire”, a declarat, pentru libertatea, Amalia Năstase.

“Îmi voi reveni, că nici mie nu îmi place să am anumite proporţii. Când îmi păsa ce spune lumea, ţineam cure de slăbire din acelea drastice care acum nu mă lasă să mai slăbesc aşa de repede”

Foto Facebook