Amanarea lucrarilor de reabilitare

Apropo.ro / 13.12.2006, 10:13
Amanarea lucrarilor de reabilitare
Lucrarile in zona Piata Revolutiei, ce vor dura 18 luni, au fost amanate pana la primavara. Reabilitarea strazilor din zona era planificata pentru sfarsitul acestui an, dupa cum anuntau edilii capitalei. Inceperea lucrarilor presupune restictionarea traficului


Lucrarile in zona Piata Revolutiei, ce vor dura 18 luni, au fost amanate pana la primavara. Reabilitarea strazilor din zona era planificata pentru sfarsitul acestui an, dupa cum anuntau edilii capitalei.

Inceperea lucrarilor presupune restictionarea traficului din zona. De asemenea se doreste modernizarea pietei si construirea unu pasaj subteran pietonal care va asigura legatura intre metrou si liniile de tramvai din zona Sura Mare si Soseaua Viilor.

Locuitorii din cartierele Progresului, Giurgiului si cei din zona Soseaua Viilor vor trebui sa caute rutele ocolitoare pentru a ajunge spre centrul orasului sau zona de vest. Cei care vor dori sa se deplaseze spre zona de vest vor trebui sa ocoleasca prin centrul orasului, deoarece circulatia tramvaielor pe Trafic Greu este inchisa pana la sfarsitul anului viitor.

Carmen Ulian