Amanda Bynes către Rihanna: „Chris te-a bătut pentru că ești urâtă”

Apropo.ro / 27.05.2013, 16:00
Amanda Bynes către Rihanna:
Un nou scandal a izbucnit peste hotare, protagonistele fiind actrița Amanda Bynes și Rihanna. Cearta lor se desfășoară pe toate rețelele de socializare.

Actrița Amanda Bynes nu o scapă din cuvinte de insultă pe Rihanna, pe rețelele de socializare. Se pare că Bynes a flat motivul pentru care RiRi a fost bătută de fostul iubit, Chris Brown: „Chris te-a bătut că nu ești îndeajuns de frumoasă„.

Uimitor, dar după ce a scris aceste cuvinte, le-a șters de pe Twitter, de parcă s-ar fi răzgândit.

mesajul a fost citit de mulți „admiratori”, iar Rihanna nu a fost extrem de dură cu tânăra Amanda – „Uite ce se întâmplă când niimeni nu intervine…„, însă cea din urmă a revenit cu noi insulte despre faptul că solista se droghează, pe care le-a șters din nou de pe Twitter.

Spre deosebire de tine eu nu mă droghez. Tu ai nevoie de o intervenție… de cineva. Te-am văzut în realitate și ești foarte urâtă….”, a mai comentat Amanda.

Amanda Bynes obișnuia să fie o fată cuminte a Hollywood-ului, dar de curând a renunțat la această imagine. Ea chiar a fost arestată pentru posesie de droguri, iar prietenii sunt acum șocați că se ceartă cu Rihanna, având în vedere că erau prietene.