Amanta celebră din showbiz, de nerecunoscut! Desfigurată de operaţiile estetice

De: Cristiana Trifu / 18.01.2018, 10:32
Amanta celebră din showbiz, de nerecunoscut! Desfigurată de operaţiile estetice
Vica Blochina a devenit o clientă fidelă şi trece foarte des pragul medicilor esteticieni. Fosta iubită a lui Piţurcă a făcut abuz de operaţiile estetice, iar acum chipul ei este de nerecunoscut.

Vica a rămas fără expresie pe chip din cauza abuzului de injecţii. Şi-a mărit sânii în 2012 cu implanturi cu silicon, şi-a operat nasul în 2016, iar anul trecut a plătit 5.000 de euro ca să aibă fund bombat, de braziliancă. Medicul estetician i-a extras surplusul de grăsime din zona taliei şi i l-a injectat acolo unde era nevoie de el, în fese.

Fosta balerină, originară din Lituania, a devenit clienta fidelă şi a saloanelor de înfrumuseţare şi a clinicilor estetice, unde apelează la injecţii cu botox sau acid hialuronic.

Concurentă la Asia Express

Conditiile grele în care a fost nevoitã sã trãiascã, lipsa confortului, lipsa banilor, misiunile grele pe care a trebuit sã le îndeplineascã, toate aceste lucruri au adus-o pe Vica Blochina în pragul disperarii.

Asia Express, cel mai dur reality show fãcut pana acum în România, a fost o experienţã pe care frumoasa blondã nu o va uita prea curând. Pentru cã presiunea a fost extrem de mare, aceasta a cedat la un moment dat, spunând cã nu mai suportã sã îşi care rucsacul, nu mai suportã mizeria şi condiţiile grele, nu mai suportã nici mãcar culoarea roşie, culoare ce face parte din sigla emisiunii.  Mai mult, aceasta i-a cerut şi Danielei Crudu, colega ei de echipã, sã se gândeascã dacã mai are rost sã continue aceastã aventurã.

           Asia Express este o cursã greu de îndurat, o cursã care pune la încercare atât calitãţile fizice, cât şi psihicul participanţilor, o cursã desfãşuratã într-o lume exoticã şi plinã de necunoscut. Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite sã îl parcurgã în aceastã aventurã, având la dispoziţie un singur Euro pe zi. Cât de departe a reuşit sã ajungã Vica Blochina şi care au fost toate peripeţiile prin care a trecut, telespectatorii vor vedea în aceasta primãvarã, atunci când Asia Express va începe la Antena 1.