Amanta le-a salvat relația de cuplu și a devenit sora soției

De: Carmen Ulian / 13.06.2014, 10:30
Amanta le-a salvat relația de cuplu și a devenit sora soției
Când te gândesti la amantă ies scântei, dar să mai devină și una dintre cele mai bine prietene ale soției tale este prea mult.

Un britanic și-a înselat soția după 20 de ani de relație, cu o studentă întâlnită în Germania unde primise el un job. Când soția a aflat de existența amantei, nu a facut scene de gelozie ci a cerut să o întâlneasca pe amantă, pe numele ei Gilda.

David și Mary, cuplul de căsătoriți, au împreună și doi copii, dar iată că viața a continuat să le ofere surprize. Cel puțin bărbatului.

Uimitor este faptul că Mary s-a împrietenit cu Gilda și au început să aibă activități de tot felul în varianta de trei. David a cumpărat și o bicicletă pentru trei persoane. Au urmat concedii făcute împreună, ieșiri la operă și la teatru, vizite la domiciliu deși locuiesc în orașe diferite.

Când povestea lor a devenit publică, iar reporterii au întrebat-o pe Mary cum de a acceptat situația, aceasta nu a avut prea multe răspunsuri, ci a adăugat că amanta chiar i-a salvat relația căci se simt bine împreună, iar ea o consideră o soră.

Cu toată prietenia lor, cei trei nu dorm împreună când se află în vacanță, iar Gilda are o cameră separată.

la rândul ei, Gilda le-a declarat reporterilor că îi iubește pe amândoi platonic pentru că sunt frumoși, onești, iubitori și se distrează bine împreună.

Mary și David sunt împreună de la vârsta de 19 ani, acum au peste 40 de ani. Timpul le-a întărit relația și și-au dorit o viață amoroasă satisfăcătoare. Deși își iubea și își iubește soția, David s-a simțit singur cât timp a lucrat în Germania. David și Mary nu au mai avut și alte relații, iar apariția Gildei l-a făcut pe David să cedeze în fața tentației, dar nu fără un sentiment de vinovăție. I-a mărturisit soției aventura, apoi cele două au ajuns să se cunoască. La prima întâlnire aveau haine aproape identice, iar bariera comunicării a fost ușor dată la o parte de cele două prin confensări. Între timp Gilda s-a căsătorit, a devenit mamă, dar nu a renunțat la timpul petrecut cu David și Mary.