Amanta lui Pițurcă o dă în judecată pe iubita lui Viorel Cataramă

De: Mia Nicolescu / 05.01.2013, 09:04
După ce medicul estetician Adina Alberta a amenințat-o pe Vica Blochina că o dă în judecată penru că i-a stricat imaginea, surse din anturajul Vicăi susțin că aceasta o va acționa în instanță pe iubita lui Viorel Cataramă pentru malpraxis.

Vica Blochina (36), fosta amantă a lui Victor Pițurcă, și-a făcut implant de silicoane în luna mai a lui 2012, la clinica Dr. Adina Alberts, iubita lui Viorel Cataramă, iar acum trăiește coșmarul vieții sale.

La doar o lună de la intervenție, operația a plesnit și a fost nevoie de o nouă intervenție, la scurt timp după unul dintre silicoane alunecându-i sub braț. Durerile sunt insuportabile, iar cicatricele care i-au rămas îngrozesc pe oricine.

Sânii Vicăi Blochina

Sânii Vicăi Blochina după operația de mărire

Medicul estetician Adina Alberts susține că Vica este de vină pentru problemele pe care le are cu silicoanele, pentru că nu a purtat bustieră 24 de ore din 24, timp de două luni după operație, și a depus prea mult efort fizic. În noiembrie Vica a primit o notificare prin care esteticianul i-a cerut despăgubiri de 15.000 de euro.

Adina Alberts

Medicul estetician Adina Alberts, iubita lui Viorel Catramă

Abia întoarsă de la Londra, unde și-a petrecut Sărbătorile, coprezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopții”, de la Antena 2, s-a întâlnit deja cu avocatul ei pentru a pune la cale un plan de bătaie împotriva Adinei Alberts.

Astfel, Vica Blochina nu doar că-și va revendica în instanță drepturile de pacient, dar va întoarce armele împotriva celei care i-a distrus sânii. Aceasta a amenințat-o spre sfârșitul anului trecut că, dacă în termen de 15 zile nu-i va da 15.000 de euro drept despăgubiri pentru că i-a afectat imaginea, se vor întâlni la tribunal. Chiar dacă termenul a expirat, Adina Alberts pare să fi dat înapoi, pentru că fosta amantă a lui Pițurcă nu a primit nici o notificare oficială în acest sens.