Amariei si-a cerut scuze

Apropo.ro / 29.11.2007, 15:35
Amariei si-a cerut scuze
Jucatoarea de handbal Carmen Amariei a cerut scuze publice clubului "U" Jolidon Cluj, cu care s-a aflat in conflict in ultimele trei luni
Jucatoarea de handbal Carmen Amariei a cerut scuze publice clubului "U" Jolidon Cluj, cu care s-a aflat in conflict in ultimele trei luni, ceea ce a dus la suspendarea sportivei pana la incheierea contractului cu gruparea clujeana, in 30 iunie 2009.
 
Sportiva a declarat in cadrul conferintei de presa organizata, miercuri, ca regreta conflictul in care s-a aflat cu clubul. "Imi cer scuze fata de club, care in vara avea stabilite obiective, iar acum acestea nu mai pot fi atinse, si din cauza ca nu se poate baza pe serviciile mele. Imi pare rau de situatia creata si sper sa ajungem la o reconciliere, astfel incat clubul sa fie de acord cu ridicarea suspendarii mele si stabilirea unei grile de transfer, astfel incat sa fie toate partile multumite. Cred ca in acest moment este mai bine sa plec la o alta echipa, dar nu am renuntat la gandul ca intr-o zi voi putea juca pentru Universitatea, in orasul meu natal. Acum, cel mai important pentru mine este sa joc. Asta e meseria mea, de 16 ani, si asta stiu sa fac cel mai bine", a declarat Carmen Amariei.
 
Handbalista a adaugat ca si-ar fi dorit sa joace pentru echipa nationala la Trofeul Carpati. "Pe perioada Trofeului Carpati mi-a dat seama, privind fetele in teren, ce mult mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo. Mi-am dorit enorm sa merg la Campionatul Mondial, dar acum, il voi privi doar la televizor. De asemenea, vreau sa le multumesc presedintelului federatiei, Cristian Gatu si antrenorului nationalei, Gheorghe Tadici, pentru ca ambii m-au ajutat cu sfaturi pozitive si mi-au ridicat moralul. E un mare pentru mine ca am ajuns sa dialoghez cu antrenorul Tadici si sa ma antrenez cu fetele la Trofeul Carpati", a precizat Amariei.
 
Jucatoarea in varsta de 29 de ani, despre care antrenorul nationalei, Gheorghe Tadici, a afirmat ca este o pierdere pentru reprezentativa, este convinsa ca Romania poate juca finala CM din Franta (2-16 decembrie). "Le urez bafta fetelor, sper sa vina cu medalia de aur acasa. Am incredere ca pot juca si castiga finala, probabil cu Norvegia, care mi se pare favorita si ea la titlul mondial. Ma voi duce la Paris, sa incurajez fetele din tribuna, pentru ca va fi foarte greu sa privesc meciurile la televizor", a comentat jucatoarea.
 
Carmen Amariei a fost suspendata de clubul "U" Jolidon Cluj in luna octombrie, decizia fiind ratificata de Comisia de Disciplina si Consiliul de Administratie al FR Handbal, conform regulamentului. Suspendarea sportivei poate fi ridicata doar de clubul clujean, cu care handbalista a semnat un contract valabil pana la 30 iunie 2009.