Amber Heard, mai bogată cu şapte milioane de dolari după divorţul de Johnny Depp

De: Cătălina Matei / 18.08.2016, 09:32

Amber Heard, mai bogată cu şapte milioane de dolari după divorţul de Johnny Depp
Amber Heard şi Johnny Depp au ajuns la o înţelegere. Şapte milioane de dolari - aceasta este suma pe care actriţa o va primi pentru un an de căsnicie cu starul.


Amber Heard este o femeie liberă şi mai bogată cu şapte milioane de dolari. Banii i-a obţinut în urma divorţului de Depp. Cei doi au transmis un comunicat oficial, după ce au semnat actele: „Relaţia noastră a fost foarte pasională, deşi scurtă, însă bazată pe iubire. Niciuna dintre părţi nu a făcut acuzaţii false pentru câştiguri financiare”.

Heard a mai scos şi ultima armă. A spus că Depp s-a taiat la un deget cand era drogat şi băut, scriind cu sânge şi vopsea pe o oglindă ca soţia sa ar avea o aventură cu Billy Bob Thornton. Incidentul ar fi avut loc în martie 2015, când Depp filma pentru următorul film „Piraţii din Caraibe”.

Amber Heard a cerut divorţul, invocânt diferenţe ireconciliabile. Actriţa bisexuală l-a acuzat pe Depp că ar fi bătut-o. Acesta le-a negat pe toate până acum.
Depp si Heard s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „The Rum Diary”, şi s-au despărţit după 15 luni de mariaj.