Amendă de 2.500$ pentru că fiul de 3 ani a făcut pipi în curte

De: Marian Andrei / 08.11.2012, 19:40
Amendă de 2.500$ pentru că fiul de 3 ani a făcut pipi în curte
Un copil de trei ani din localitatea americană Piedmont a reușit să-și vâre mama în bucluc, poliția amendând-o cu 2.500 de dolari pentru că juniorul... a vrut să facă pipi în curtea casei.

Parcă pentru a demonstra că Statele Unite sunt țara tuturor posibilităților, la câteva zile după ce v-am arătat că un bărbat a primit doar o amendă de 27 de dolari pentru că a urinat pe mașina poliției vă prezentăm și reversul medaliei: un polițist prea zelos a amendat o mamă cu 2.500 de dolari pentru că fiul ei de trei ani se pregătea să facă pipi în curtea casei.

„Dillan își trăsese în jos pantalonii să facă pipi și atunci a apărut polițistul. Mi-a cerut actele și m-a anunțat că mă va amenda cu 2.500 de dolari”, a povestit mama reporterilor.

News9.com – Oklahoma City, OK – News, Weather, Video and Sports |

La rândul său, bunica lui Dillan a spus că nu s-a putut înțelege cu polițistul; „I-am spus că are doar trei ani și mi-a răspuns că nu contează. Atunci când i-am atras atenția că era în curte, a replicat că în curte se poate vedea de pe stradă, deci este infracțiune”.

Mama lui Dillan a făcut contestație la poliție, însă aceasta nu a fost aprobată, urmând să apară în fața unui judecător luna viitoare.

Bunica micuțului s-a mai plâns presei că este inadmisibil ca, pe banii ei – taxe și impozite plătite către stat – polițiștii să o „hărțuiască” și a spus că va folosi toate căile de atac, mai ales că micuțului „i-a trecut” atunci când a fost surprins de polițist.