Amenintari cu moartea pentru o femeie care si-a deghizat fiica de 3 ani in prostituata

De: Gabriela Voicu / 24.11.2011, 17:50
Amenintari cu moartea pentru o femeie care si-a deghizat fiica de 3 ani in prostituata
O americanca se teme sa mai iasa din casa dupa ce a primit amenintari cu moartea pentru ca si-a imbracat fiica in varsta de 3 ani in costum prostituata si a inscris-o la un concurs de frumusete.

Caz scandalos in Statele Unite! O femeie se teme sa mai iasa din casa, din cauza amenintarilor cu moartea pe care le-a primit dupa ce si-a imbracat fiica de doar 3 ani intr-un costum de prostituata, pentru un concurs de frumusete.

Wendy Dickey a ales pentru fiica ei, Paisley, o tinuta inspirata de personajul interpretat de Julia Roberts in filmul „Pretty Woman”.

O femeie si-a deghizat fiica in prostituata

Mama denaturata, care a conceput singura tinuta, a declarat ca este constienta de faptul ca pedofilii sunt peste tot, dar nu si la un concurs de frumusete pentru fetite, unde cea mai mare parte a audientei este alcatuita din mame si alte femei.

Wendy Dickey a marturisit in emisiunea „Good Morning America”, citata de Daily Mail, ca a fost nevoita sa se ascunda, dupa ce fiica sa a participat la show-ul „Toddler and Tiaras”. Femeia a spus ca nu incercat sa-si sexualizeze copilul, a vrut doar sa faca o gluma.