Amenzi auto, taxe si impozite pot fi platite on-line

Apropo.ro / 01.12.2006, 14:45
Amenzi auto, taxe si impozite pot fi platite on-line
Cei care primesc o amenda de circulatie o pot plati si on-line. Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei ofera, incepand de ieri, posibilitatea de a plati on-line amenzile rutiere, prin lansarea proiectului "Ghiseul virtual de plati", pe site-ul


Cei care primesc o amenda de circulatie o pot plati si on-line. Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei ofera, incepand de ieri, posibilitatea de a plati on-line amenzile rutiere, prin lansarea proiectului „Ghiseul virtual de plati”, pe site-ul www.ghiseul.ro.

„Utilizarea cardului bancar pentru efectuarea platilor on-line aduce avantajul reducerii costurilor pe care un utilizator ar trebui sa le suporte in cazul efectuarii de plati prin sisteme Internet banking sau Home banking” a declarat ministrul Zsolt Nagy.

Orice cetatean bucurestean, posesor al unui card bancar valid si care are acces la internet, poate plati on-line amenzile rutiere, taxe, impozite, etc. Orele pierdute la cozi sau aplecat in fata unui ghiseu sunt lucruri care vor apartine trecutului.

Proiectul „Ghiseul virtual de plati” isi propune facilitarea interactiunii dintre cetatean si institutiile administratiei publice prin asigurarea unei modalitati rapide de plata a datoriilor catre stat, intr-un mod cat mai transparent.

Mediafax