American Bagel in Romania

Apropo.ro / 17.02.2006, 13:04
American Bagel in Romania
Dupa ce a adus Hollywood-ul la Bucuresti, Nora Seroussi a incercat incet incet sa aduca in atentia romanilor si mancarea preferata a starurilor americane. Vedetele din Romania au raspuns astfel invitatiei de a gusta din delicioasele preparate preferate de starurile de peste ocean.

Dupa ce a adus Hollywood-ul la Bucuresti, Nora Seroussi a incercat incet incet sa aduca in atentia romanilor si mancarea preferata a starurilor americane.

Vedetele din Romania au raspuns astfel invitatiei de a gusta din delicioasele preparate preferate de starurile de peste ocean.

Devenit deja o mancare traditionala in America, American Bagel a fost lansat cu diferite toppinguri originale si in Romania, o parte dintre acestea fiind reteta proprie a Norei Seroussi.

Bucatarul Gheorg a fost cel care a prezentat istoria American Bagel, indemnand invitatii sa guste din delicioasele preparate.

Fetele de la Amadeus, preferatele lui Joseph Seroussi, au petrecut toata seara in compania acestuia, schimband impresii despre American Bagel.

Viorel Paunescu, un vechi prieten al familiei Seroussi si un bun cunoscator al mancarurilor americane nu a putut rata ocazia de a schimba cateva cuvinte cu gazdele dar si de a gusta din preparatele celebritatilor de la Hollywood.

Ajunsa cu intarziere, Nico a facut o surpriza gazdei serii, urcandu-se pe scena sa cante o melodie, fiind aplaudata minute lungi de toti invitatii.

Agentia Punct Ro