„American Gangster”, primul in box office-ul romanesc

Apropo.ro / 12.12.2007, 12:48
"American Gangster"", cu Russell Crowe si Denzel Washington, a intrat pe prima pozitie in box office-ul romanesc, cu incasari de 162.646 de lei.

"Gangster american"/ "American Gangster", cu Russell Crowe si Denzel Washington, a intrat pe prima pozitie in box office-ul romanesc, cu incasari de 162.646 de lei , in saptamana 3-9 decembrie, potrivit datelor Agentiei Champions.

Filmul, in regia lui Ridley Scott, in care detectivul interpretat de Russell Crowe lupta sa-l prinda pe cel mai temut traficant de droguri al Harlemului, interpretat de Denzel Washington, a fost vazut, in prima saptamana in care a intrat pe piata romaneasca, de 10.289 de spectatori.

Un alt fim de actiune, "Hitman: Rau necesar"/ "Hitman", cu Timothy Olyphant in rolul unui asasin de elita, s-a plasat pe cea de-a doua pozitie a box office-ului, cu incasari de 79.944 de lei. Filmul, inspirat din jocul video cu acelasi nume, a atras in cinematografe 5.026 de spectatori.

"Charlie Talisman"/ "Good Luck Chuck", o comedie romantica cu Jessica Alba si Dane Cook, a avut incasari de 68.436 de lei in prima saptamana de prezenta in cinematografele romanesti. Filmul, intrat pe locul al treilea in box office, a fost vazut de 4.121 de persoane.

Filmul de animatie "Beowulf", inspirat din celebrul poem epic cu acelasi titlu, cu Angelina Jolie si Ray Winstone in rolurile principale, a obtinut in saptamana 3-9 decembrie incasari de 111.751 de lei, plasandu-se pe locul patru in box office.

Comedia romantica "Cat dureaza o casnicie"/ "The Heartbreak Kid", cu Ben Stiller in rolul unui mire de 40 de ani, care se casatoreste pripit cu o femeie mult mai tanara despre care nu stie aproape nimic, s-a mentinut in clasament, pe locul patru, cu incasari de 70.717 de lei. In cinci saptamani de prezenta in sali, filmul a avut incasari totale de 864.349 de lei.

Documentarul lui Alexandru Solomon despre Europa Libera, "Razboi pe calea undelor", a fost vizionat, de la intrarea in cinematografe, de 1.331 de spectatori si a avut incasari totale de 11.831 de lei.

Conform agentiei Champions, weekend-ul trecut, 41.244 de persoane au trecut pragul salilor de cinematograf, incasarile ajungand la 610.209 de lei.