Americanii îşi botează copiii după personajele TV!

Apropo.ro / 14.07.2012, 09:10
Americanii îşi botează copiii după personajele TV!
Multe fetiţe vor avea destinul legat pentru totdeauna de seria cu vampiri “Twilight”, căci popularitatea numelui protagonistei, Bella, a luat proporţii uriaşe în acest an. Iată care sunt numele devenite extrem de populare graţie unei producţii hollywoodiene.

Isabella (cu prescurtarea Bella) a devenit, datorită succesului filmelor Twilight, cel mai popular al treilea nume de fată din SUA. În 2009 şi 2010, acesta a ocupat primul loc în topul preferinţelor proaspeţilor părinţi.


După ce Kourtney Kardashian şi-a botezat bebeluşul Mason, numele a urcat brusc pe locul 3 în topul numelor preferate pentru băieţei.

Aidan este cel mai popular nume de băiat, ascensiunea lui începând după apariţia lui John Corbett în rolul lui Aidan în „Sex and the City”.

Emma este unul dintre cele mai populare nume de fete din SUA de când Rachel (Jennifer Aniston) şi-a botezat fetiţa Emma în serialul „Prietenii tăi”. Numele a fost ori pe primul loc ori pe al doilea de când episodul cu pricina a fost difuzat prima oară.

Aria a sărit, în ultimul an, de pe locul 356 pe locul 65 în topul preferinţelor părinţilor, iar serialul „Urzeala tronurilor” de la HBO ar putea avea legătură cu aceasta. În adaptarea pentru televiziunii a cărţii, Arya Stark este fiica de 9 ani a protagonistului Eddard Stark.