Americanul cu testicule de 45 de kilograme! (Video)

Apropo.ro / 20.10.2011, 15:00
Americanul Wesley Warren Jr. sufera de o boala rara: edem scrotal, ceea ce face ca testiculele sale sa fie gigantice si sa cantareasca 45 de kilograme!

Wesley Warren Jr. se lupta cu o boala, pe care unii ar numi-o jenanta: edem scrotal. Testiculele sale cantaresc acum nu mai putin de 45 de kilograme, ceea ce ii face viata un cosmar.

O interventie chirurgicala l-ar costa pe american 1 milion de dolari, suma de bani de care el nu dispune. El cere, astfel, ajutorul tuturor celor care pot dona orice suma, pentru ca intr-un final visul sau sa se implineasca.

Aceasta malformatie mai este intalnita la persoanele ce locuiesc in tarile tropicale din Africa si Asia.

Barbatul in varsta de 47 de ani este constient ca pare un ciudat pentru cei din jurul sau. Are dificultati de mers, asezat, toaleta, etc, tot ceea ce unui om normal i se pare logic si natural sa faca. Testiculele sale sunt lungi pana aproape de nivelul genunchilor, iar el trebuie sa poarte pantaloni speciali.

Wesley este depresiv si spune ca isi doreste si el o viata normala si o relatie de iubire.

Barbatul nu s-a nascut asa, insa el sustine ca totul a pornit de la faptul ca , prin 2008, si-a strivit accidental testiculele cu picioarele, in timp ce incerca sa se dea jos din pat.

Dupa doar doua zile, testiculele sale erau de marimea unei mingi de fotbal. Toate tratamentele pe care le-a incercat pana in prezent, nu au avut niciun efect.

Toti medicii care l-au consultat pe Warren, i-au spus ca pentru a scapa definitiv de malformatie, solutia este sa ii indeparteze testiculele si sa ii reconstruiasca penisul.

„Practic, ei imi spun ca exista o sansa pentru mine, insa as putea fi castrat si sa urinez printr-un tub. Imi doresc sa am o relatie cu o femeie, iar asta este important pentru mine”, declara Warren Jr.