Amerie: perfect pentru o vara

Apropo.ro / 15.08.2005, 11:45
Amerie: perfect pentru o vara
Cine spune ca lumea muzicala nu mai are nevoie de gagici înalte, sexy, cu picioare extrem de lungi se înșala amarnic. În cazul acesta zicala "niciodata nu-s destule" se potrivește. Și daca nu sunt prea înalte și slabuțe atunci au mișcari care compenseaza aceste

Cine spune ca lumea muzicala nu mai are nevoie de gagici înalte, sexy, cu picioare extrem de lungi se înșala amarnic. În cazul acesta zicala „niciodata nu-s destule” se potrivește. Și daca nu sunt prea înalte și slabuțe atunci au mișcari care compenseaza aceste „lipsuri”. Cele mai bune sunt cele care le au pe amandoua: Amerie e cel mai nou exemplu!

Deși s-a lansat acum trei ani de abia acum începe sa se auda în toata lumea despre ea. La începutul lunii august a lansat un videoclip în care se dezvaluie în aproape toata splendoarea ei. Înainte însa a lansat un album cu un tiltu plin de înțelesuri dupa cum a declarat chiar ea, „Touch”. „Pe primul album n-am dorit sa vorbesc prea mult despre sexualitatea mea. Acum mi-am dat seama ca e cazul sa dau la o parte o perdea peste care n-am putut trece niciodata. Și cred ca acest subiect ma va ajuta sa ajung departe, deși este doar una din laturile mele”, a declarat Amerie cand a lansat albumul.

Melodia a intrat în topuri direct pe locurile fruntașe. Sa fie oare doar meritul picioarele de un metru și 15 centimetri? Amerie a convins cel puțin vara aceasta și critici exigenți. Drept dovada, doua cronici ale unor reviste de prestigiu Rolling Stones: „Din jeep-urile unui cartier de langa voi se poate auzi acum „1 Thing” a lui Amerie, un candidat timpuriu dar sigur pentru hitul verii. Melodia este de fapt doar un clasic Meters solo lasat pe repeat – un sunet rapid de tobe și izbucniri intermitente de chitara, cu vocea subțire și dragalașa, dansand pe deasupra”.

Pe site-ul MSN review-ul suna cam așa: „Cand s-a lansat cu prima piesa „Why Don’t We Fall in Love” cei mai mulți critici au numit-o pe Amerie înca o papușica dragalașa cu o voce capabila, care se bazeaza pe producatorii ei. Acest lucru s-a mai schimbat însa dupa ce a scos un album de care s-a ocupat ea. Touch– un material bunicel, tocmai bun de vara”.

Ciitește mai multe despre Amerie numai în

Tags: